Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата Alfa Romeo Giulia - продължение
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
А замисляли ли сте се, че колкото и да е "потентна" колата чисто и просто инженерчетата от 250 нагоре може да са я направили саката .. умишлено?! ... Доста расови немски машини са по същия начин, а някои даже ограничени до 250 км/ч.
Естествено за такива "болки" си има и лекове ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
сега сериозно...... возиха ме преди месец някъде, беше автоматика ZF ... на кратко ... носете си тоалента хартия.... имал съм късмета да карам и да ме возят в доста бързи коли... това е просто чудовище... а звууукааа ....ауууууу нз ....скоро ще я карам да видим кво ще излезе. обещавам да пусна клип в youtube... канала ми е Mish View
www.youtube.com/channel/UCTgp5rbyZNohjVevjBa34fQVirus Alfa
Comment
-
Първоначално публикувано от Skyline Покажи съобщениенаправо толкова е бавна и гадна, че сигурно никой няма да си я купи...
сега сериозно...... возиха ме преди месец някъде, беше автоматика ZF ... на кратко ... носете си тоалента хартия.... имал съм късмета да карам и да ме возят в доста бързи коли... това е просто чудовище... а звууукааа ....ауууууу нз ....скоро ще я карам да видим кво ще излезе. обещавам да пусна клип в youtube... канала ми е Mish View
www.youtube.com/channel/UCTgp5rbyZNohjVevjBa34fQ
Направо LIVE във Фейсбук групата го искамAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеНаправо LIVE във Фейсбук групата го искам...аз принципно правя клипове ,кратки без приказки и т.н. , само че мисля с алфуна да е нещо по дълго.
Virus Alfa
Comment
-
Първоначално публикувано от Skyline Покажи съобщениедай групата, аз не я знам...аз принципно правя клипове ,кратки без приказки и т.н. , само че мисля с алфуна да е нещо по дълго.
ако може да снимаш някакво ускорение , примерно 0-200 .. направо ще си върхаAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеако може да снимаш някакво ускорение , примерно 0-200 .. направо ще си върхаAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Не знам как решихте, че след 250км/ч. е бавна, явно вие карата някакви по-бързи коли.
https://www.youtube.com/watch?v=gQnZWQw2NxcAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеТо на тая кола за 0-200 няма да имаш време да пуснеш фотоапаратаAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Comment
-
-
В новия епизод на The Grand Tour http://energy-torrent.com/details.php?id=40354 има страхотна презентация на QV то. Аз лично много се смяхFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Янките определено се кефят на Жужка! Видеото си заслужава гледането!
https://www.youtube.com/watch?v=Vpc0FBxh-hc
Comment
Comment